FXC – Forex Broker

Gandakan peluang anda dengan

100% Bonus Deposit Pertama!

Jika sesiapa* di seluruh dunia mendepositkan 100 USD ke dalam akaun baharu dagangan mereka, secara automatik mereka akan menerima bonus 100 USD yang Boleh Keluarkan**. Kembangkan Kekayaan anda dengan kuasa beli berganda!

3 Langkah Mudah

Bagaimanakah ia berfungsi?

01
Cipta akaun dagangan FXC anda.

Isikan borang pendaftaran dan sahkan akaun anda melalui pautan pengesahan e-mel

02
Buat Deposit dan terima Bonus anda.

Choose your Bonus from 0% – to 100% and deposit your chosen sum via your preferred deposit method for no fees of any kind!

03
Mula berdagang mengikut syarat anda!

Melabur dalam syarikat kegemaran anda dan banyak lagi! Star Trading seperti Pro!

*Semua klien mestilah dari negara bukan larangan dan berumur 18 tahun ke atas. **Bonus boleh dikeluarkan selepas memenuhi syarat.

Saiz Bonus Tanpa Had!

Tiada had minimum atau had maksimum untuk saiz bonus.


Bonus (anda boleh melihatnya sebagai Kredit dalam platform dagangan anda) membantu anda membuka volum dagangan yang lebih tinggi, yang anda boleh lakukan hanya dengan jumlah deposit anda. Dari sudut pandangan lain, anda juga boleh melihatnya sebagai pemanjangan leveraj anda, jika anda akan menggunakan semua margin percuma anda. Jika Ekuiti = Kredit, ini bermakna anda kehilangan semua pelaburan dan keuntungan anda, bonus akan ditolak, dan anda akan mempunyai baki sifar. Kami menyokong anda dengan perlindungan baki negatif, jadi jangan risau jika turun naik pasaran akan menjadi lebih tinggi, anda tidak akan berhutang apa-apa kepada FXC apabila akaun anda menjadi baki negatif.

Adakah anda tah?

Adakah anda Sedia?
Mula Jana Pendapatan!